Zašto odabrati IBAN?

Optimiziranje uplata

Smanjenje odbijenih uplata i troškova povezanih s rješavanjem i povratom istih. Minimizacija neuspjeha kod uplata i bankovnih troškova, štedeći vrijeme i novac. Osiguravanje unosa valjanih podataka, uklanjanje štamparskih grešaka i poboljšanje registracije. Izbjegavanje pogrešaka kod uplate i dodatnih bankovnih troškova.

Uštedite vrijeme

Automatiziranjem provjere uplata i povrata podataka banaka, uštedjet ćete dragocjeno vrijeme i sredstva pri provjeravanju podataka prije uplate.

Automatsko Ispunjavanje

Poboljšajte korisničko iskustvo automatskim ispunjavanjem bankovnih podataka, kao što su BIC kod i naziv banke vaših klijenata na mjestu za unošenje bankovnih podataka.

Brzi Proces Postavljanja

Sve smo poslovne procese izgradili oko koncepta jednostavnosti i učinkovitosti. Pojednostavljeni postupak kupnje, brzo postavljanje računa sa API-jem za integriranje uz minimal napor i vrijeme.

Pouzdano i Sigurno

Licenciranjem bankovnih podataka banaka od visokokvalitetnih davatelja podataka kao što su SWIFT, VocaLink i Banque de France osiguravamo maksimalnu kvalitetu podataka. Redundantna arhitektura poslužitelja pruža maksimalnu pouzdanost i ažuriranje usluga.

Pouzdana Podrška

Naš tim je uvijek u stanju čekanja za odgovor na upite klijenata. Brzo vrijeme odziva i brza rješavanja problema pružaju našim klijentima besprijekornu integraciju i korisničko iskustvo.

Naš sustav podržava IBAN validaciju za 97 zemalja. Dodajemo podršku za nove zemlje čim službeno usvoje IBAN standard.

Podržane zemlje

Licenciramo podatke iz pouzdanih izvora podataka kao što su nacionalne banke i financijske institucije kako bismo pružili točne podatke o bankama.

Saznajte više

Ažuriranjem naših bankovnih direktorija, u nekim zemljama i jednom mjesečno, provjeravamo da naš sustav pruža najnovije bankovne podatke.

Saznajte više

Naši sustavi nadzora stalno prate stanje i performanse naše usluge. Prekidi, održavanja i problemi objavljuju se ovdje.

Prikaz statusa sustava

Za nas je važna sigurnost sustava i zaštita podataka. Saznajte više o koracima i tehničkim mjerama koje trebamo poduzeti kako bismo zaštitili vaše podatke..

Zaštita podataka

Godinama pružamo usluge provjere valjanosti plaćanja, više od 1000 tvrtki imalo je povjerenje u našu validaciju valjanosti plaćanja.

Partneri