O nama

Platformom za ovjeru plaćanja na www.iban.com upravlja GV Solutions LTD, tvrtka registrirana u Bugarskoj na adresi: Asen Zlatarov 16, 4000 Plovdiv
Naša tvrtka specijalizirala se za pružanje poslovnih softvera kao usluge (SaaS) rješenja za provjeru valjanosti plaćanja.

Što radimo

Sa stalnim rastućim brojem tvrtki koje koriste naše usluge, mi smo pouzdan pružatelj rješenja kod validacija i optimizacija uplata.
Naš raspon jednostavnih mrežnih usluga dostupnih kao SaaS i UI pomaže tvrtkama u izbjegavanju neuspjelih transakcija, pojednostavljuje proces plaćanja i štiti od prijevara.
Sve te funkcionalnosti odvijaju se u sigurnom okruženju i svi podaci poslani na našu platformu tretirani su kao visoko osjetljivi.

Glavni cilj je osigurati pouzdane i ažurirane bankovne podatke koje naše usluge šalju natrag licenciranjem podataka od pouzdanih partnera kao što su S.W.I.F.T., Vocalink, Deutsche Bundesbank, Banque de France itd.

 • Proizvodi koji su učinkoviti i jednostavni za integraciju
 • Rješenja koja pomažu u rješavanju tehničkih i poslovnih izazova
 • Dokazana, pouzdana tehnologija i stručnost
 • Kvalificirana i predana tehnička podrška za sve zahtjeve klijenata
Što radimo?
Our Values

Naše vrijednosti

Vjerujemo u:

 • Učinkovitost, pružajući jednostavna rješenja za složene probleme.
 • Transparentnost, iskrenost. Tvrtka bi se trebala ponašati poput osobe. Biti odgovorna i vjerna svojim klijentima i partnerima.
 • Zadovoljstvo korisnika, rad s našim klijentima za poboljšanje naših usluga.
 • Dijeljenje našeg znanja. Naša web stranica nije samo platforma za prodaju naših usluga. Razvijamo referentne stranice i osiguravamo besplatne resurse za sve koji žele bolje razumijevanje bankovnih uplata i tehničkih detalja kao što su BIC kodovi, devizne stope, struktura IBAN-a, informacije o zemljama i više.

Naši Partneri

Točnost bankovnih podataka je temelj naših usluga i imperativ za ažurnost i točnost podataka. Izgradnjom strateškog partnerstva s autoritetima u sektoru plaćanja, pružamo pouzdane i trenutne informacije o izvorima uplata. Naši partneri uključuju državne banke, financijske institucije i privatne tvrtke koje izdaju i održavaju resurse podataka bankovnih kodova.

S.W.I.F.T. SCRL
Deutsche Bundesbank
La Banque de France Eurosisteme
Vocalink LTD (Mastercard)

Naš kompaktni tim programera, poduzetnika i IT profesionalaca posjeduje iskustvo u razvoju usluga za provjeru plaćanja od 2009.g.
Radimo na prilagođenim rješenjima za validaciju uplata u različitim industrijama.
S brzim razvojem platnih sustava Europske unije, specijalizirali smo se za pojednostavljenje bankovnih uplata naših korporativnih klijenata.
Budući da je međunarodni bankovni račun (IBAN) postao vodeći oblik identifikacije bankovnih računa, razvili smo centralizirani sustav validacije IBAN podataka.

 • 2013

  Pokrenuta je prva IBAN validacijska platforma. Prva web stranica omogućila je besplatnu IBAN provjeru funkcionalnosti.

 • 2015

  Implementirana Softver kao Usluga ( SasS ) IBAN Validacija i Izračun, uključujući osnovne API funkcije.

 • 2016

  Sa već značajnom bazom klijenata, pomoću prve verzije API-ja i korisničkog sučelja za naše usluge, proširili smo raspon usluga i implementirali nove poboljšane API-jeve na novu platformu na adresi www.iban.com

 • Danas

  Uz podršku tisuća tvrtki koje se koriste našim metodama provjera valjanosti uplata, nastavljamo rasti, razvijati i poboljšavati naš sustav kako bismo pružili što bolje usluge ovjera valjanosti uplata.